Darth Vaderovo novo odijelo - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Darth Vaderovo novo odijelo

Darth Vaderovo novo odijelo

Na DVD izdanju originalne trilogije 'Zvjezdanih ratova' biti će prikazan i novi kostim Dartha Vadera kojeg će ovaj zlikovac odjenuti u najnovijoj 'Episode III'.

21.04.2004 0 komentara

Darth Vaderovo novo odijelo

Dugoočekivano DVD izdanje pojaviti će se u prodaji 21. rujna, a 'Episode III' će svoju kino premijeru imati tek 19. svibnja 2005. godine. Obožavatelji 'Zvjezdanih ratova' slatko će iščekivanje do novog nastavka moći prikratiti dokumentarcem o snimanju 'Episode III' koji će se naći na specijalnom, četvrtom disku jesenskog DVD izdanja.

Kompanija Lucasfilm objavila je sadržaj dokumentarca o nastajanju najnovije epizode 'Zvjezdanih ratova'. U njemu će biti prikazan intervju s redateljem Georgeom Lucasom koji će ispričati kako je Jedi ratnik Anakin Skywalker postao najstrašniji zlikovac u svemiru - Darth Vader.

Osim intervjua, biti će objavljene i snimke sa filmskog seta 'Episode III' u kojima će biti prikazani glumci Hayden Christensen koji ima ulogu Anakina i Ewan McGregor koji glumi Obija-Wan Kenobija. Njih dvojica 'uhvaćeni' su nakon snimanja scene završnog duela sa svjetlosnim mačevima, a Hayden će biti prikazan odjeven u novi Darthov kostim.

Ipak, iz dokumentarca će biti izostavljena većina značajnih pojedinosti koje će ostati sačuvane do premijere novog filma. 'Naši fanovi željno iščekuju svaki detaljčić vezan uz 'Episode III'. Mi smo odlučili davati im informacije na kapaljku,' izjavili su iz marketinga Lucasfilma. Nije li to slatko? Drugim riječima, izlazak DVD-a i premijera 'Episode III' vrlo su dobro isplanirani i usklađeni, a marketinška kampanja koja će ih popratiti biti će poprilično napadna i žestoka.

Na DVD izdanju će se, osim originalne trilogije naći još nekoliko dokumentaraca o 'Zvjezdanim ratovima' i pregršt dodataka o kojima smo već pisali, a svi popratni sadržaji biti će smješteni na poseban, četvrti disk.

Najvažniji dio četvrtog diska biti će dokumentarac redatelja Kevina Burnsa u trajanju od 150 minuta (2 i pol sata). U njemu će naglasak biti stavljen na fenomen 'Zvjezdanih ratova'. Serijal u svom početku nije bio veliki studijski projekt, nego riskantno nezavisno ostvarenje koje je zbog raznih poteškoća skoro ostalo nerealizirano. Srećom za milijune fanova diljem svijeta, više sile imale su ipak druge planove za ovaj filmski serijal.

Komentari

Nema komentara.