Indy u Bermudskom trokutu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Indy u Bermudskom trokutu

Indy u Bermudskom trokutu

Trač! Sprema se 'Indiana Jones 5', a Harrison Ford će reprizirati naslovnu ulogu i skoknuti do smrtonosnog Bermudskog trokuta.

s.p. 09.06.2010 0 komentara

Indy u Bermudskom trokutu

Gdje Indiana Jones ide na ljetovanje? Naravno, na Bermudski trokut! Najnoviji trač 'otkriva' kako će se Indiana Jones 5 početi snimati sljedeće godine, a Harrison Ford je navodno pristao još jednom odglumiti arheologa i avanturista Indianu Jonesa.

Trač govori i da Spielberg i Lucas dovršavaju scenarij čija priča se odvija u poznatom Bermudskom trokutu u kojem zagonetno nestaju avioni i ljudi. Najavljuje se 'emotivan i uzbudljiv' film koji bi trebao zaključiti serijal, a Indiana bi se trebao suočiti s najvećim izazovom u svojoj karijeri.

'Indiana 5' bi se trebao snimati u staromodnom stilu, bez kompjuterskih efekata, a to se čini malo vjerojatnim - ipak je Lucas veliki obožavatelj efekata i utemeljitelj Industrial Light and Magica! A ako žele mlađu publiku, Spielberg i Lucas bi trebali opet angažirati Shiu LaBeoufa - naravno, ako je ovaj trač o novom nastavku uopće istinit. Jer zasad nam se sve čini nekako - na rubu znanosti...

NAJNOVIJA VIJEST: Producent Frank Marshall objavio je da je trač posve lažan, sljedeće godine neće se snimati 'Indiana Jones 5'!

Komentari

Nema komentara.