Najbizarnija filmska ubojstva - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najbizarnija filmska ubojstva

Najbizarnija filmska ubojstva

Smrt ne bira mjesto: solarij, kino i kuglana... a i olovke znaju biti vrlo smrtonosne!

s.p. 15.10.2009 0 komentara

Najbizarnija filmska ubojstva

Ako mislite da su bizarne smrti rezervirane samo za horrorce - prevarili ste se! Priredili smo vam listu neobičnih smrti na velikom ekranu, onih koje vam dugo ostaju u pamćenju. I naravno - oprez! Ova lista sadrži SPOILERE!

Ubojstvo olovkom - 'Vitez tame'
Kao što je autor ove liste i napisao: 'Ako te Joker pita želiš li vidjeti magični trik, svi znamo da je odgovor - Dragi Bože, ne!' A ako netko poželi vidjeti kako olovka nestaje, neka se pripremi da je vidi - u vlastitom tijelu!

Ubojstvo solarijem - 'Final Destination 3'
Ako je glavni negativac Smrt, onda znate da taj lik zna bezbroj načina ubijanja. Predviđena je smrt u solariju, jedna od junakinja će doslovno na svojoj koži osjetiti da sunčanje šteti.


Pazite kada zovete Vina Diesela na čajanku!

Ubojstvo šalicom - 'Riddickove kronike'
Kada Vin Diesel obeća da će te ubiti, onda ne laže! Evo, spreman je reći i sa čim će te ubiti, a kada odloži oružje - nemojte misliti da je opasnost prošla!

Ubojstvo penisom - 'Paklena naranča'
Ne, nije riječ o silovanju do smrti nego o napadu s ogromnim umjetnim penisom. Malcolm McDowell glumi Alexa, šefa bande delikvenata koji upada u kuću kolekcionarke umjetnina i napada je...ehm...prvim umjetničkim djelom koje mu je bilo pri ruci.


'Paklena naranča' - groteskna banda izvodi i groteskna ubojstva!

Ubojstvo u smrtonosnom kinu - 'Nemilosrdni gadovi'
Tarantino je tako veliki filmofil da u njegovom filmu i kino postaje jedan od glavnih aktera filma. Glamurozno francusko kino je isprva okupljalište nacističke elite koja slavi svoj propagandni film, no kada je ravnateljica kina Židovka - onda možete pretpostaviti da će zabava završiti s pravim 'vatrometom'! Eh, da je Hitler odabrao gledanje filma u kućnom kinu, Drugi svjetski rat bi drugačije završio!

Ubojstvo kuglanjem - 'Bit će krvi'
Jedna od onih kultnih filmskih scena počinje s poznatim 'I-DRINK-YOUR-MILKSHAKE!' monologom Daniel Day Lewisa. Nakon toga slijedi obračun u kuglačkoj dvorani, a rezultat možete naslutiti iz naslova - bit će krvi!


Bit će krvi na kuglanju!

Izvor: Cinemablend

Komentari

Nema komentara.