Superheroji u pripremi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Superheroji u pripremi

Superheroji u pripremi

Marvel i Lions Gate dogovorili su privođenje još dvaju superheroja na velike ekrane; Iron Fista i Black Widow, ali i nastavak 'The Punishera' čiji prvi dio za mjesec dana kreće u distribuciju.

27.02.2004 0 komentara

Superheroji u pripremi

Iron Fist ili Željezna šaka junak je Marvelovog stripa koji rastura borilačke vještine i posjeduje nadnaravne ljudske moći. Radi se o dječaku koji je nakon smrti roditelja odrastao u azijskom hramu i vremenom postao svjestan fenomenalne sposobnosti da svoju šaku pretvori u željezno oružje što će dobro iskoristiti kada odraste i krene u potragu za ubojicama svojih roditelja. 

Obaviještavamo ljubitelje stripa da ne miješaju ovog junaka s kung fu serijalom Tekken zbog toga što naziv serijala na japanskom znači željezna šaka. Za glavnog je junaka izabran glumac Ray Park ('X-Men', 'Sleepy Hollow', 'Star Wars: Episode I-The Phantom Menace'), a neizbježnu zgodnu djevojku u ovom bi filmu mogla utjeloviti Beyonce Knowles koja trenutno razmatra ponudu. 

Crna udovica

Black Widow ili Crna udovica, ljuta je Supermanova neprijateljica, a zajedno sa Željeznom šakom manje je poznata junakinja Marvelovih stripova pravog imena Natalia Alijanovna Romanova. Kod Marvela je započela život u jeku hladnoga rata kao, pogađate, ruska KGB špijunka te članica i voditeljica Avengersa. Sve dok nije u jednoj avanturi pobijedila moćnog junaka Iron Mana, svrstavala se u dobročudne likove. 

Originalni lik Crne udovice datira iz 40-ih godina prošlog stoljeća, bila je prva junakinja koja se nadnaravnim moćima borila protiv zla u uskom, pripijenom kostimu i koja je cijelo vrijeme imala dvojni identitet, nešto kao Superman/Kent priča.

Punisher

Ekranizacija Punishera s Thomas Janeom, John TravoltomRebeccom Romijn-Stamos u glavnim ulogama, premijerno će biti prikazana 16. travnja ove godine, a radnja filma klasični je stripovski čvor po kojem ovaj put glavni junak kreće osvetiti smrt svojih roditelja koje je pobila mafija. U novim pregovorima Marvela s Lions Gateom u paket aranžman uključen je i nastavak Punishera, valjda poštujući onu mafijašku - osveta je najslađa kad se servira hladna.

Komentari

Nema komentara.