Burza: Žene opasnih namjera...I oblina - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Burza: Žene opasnih namjera...I oblina

Burza: Žene opasnih namjera...I oblina

Scarlett se materijalizira kao femme fatale, sekretarica i kraljica. Anne Hathaway pleše sa Šivom, a Salma Hayek s dva muškarca.

p.h. 17.08.2007 0 komentara

Burza: Žene opasnih namjera...I oblina

Scarlett Johansson ima posla kao nitko u Hollywoodu. Tek što je završila sa snimanjem 'The Other Boleyn Girl', a već je očekuju tri friška projekta. Prvi je New Lineova komedija 'He's Just Not Into You' s glumačkim ansamblom. Johansson glumi instruktoricu pilatesa/pjevačicu u usponu koja ima vezicu s oženjenim muškarcem, te se nada kako će isti ostaviti suprugu radi nje. Osim Skrletne, u ansamblu su i Jennifer Aniston, Jennifer Connely, Justin Long i Drew Barrymore. Potonja film producira putem svoje produkcijske kuće Flower Films, a režiju potpisuje britanski redatelj Ken Kwapis ('The Office').

Potom će se Scarlett materijalizirati u novom filmu Franka Millera 'The Spirit', adaptaciji istoimenog strip noira Williama Eisnera. Tu će glumiti opaku femme fatale sekretaricu Silk N. Floss koja inteligencijom i snalažljivošću nimalo ne zaostaje za zlim mastermindom Octopusom (Samuel L Jackson). Poznavatelji Eisnerovih strip tabli koji znaju da Eisner najviše na svijetu voli vidjet kvalitetnu žensku oblinu, kao i Frank Miller uostalom, tako da se na kino blagajnama očekuje pretežito muška populacija. Ah, da, radnja. Film je osovljen oko naslovnog junaka Gabriela Machta, detektiva koji fejka vlastitu smrt ne bi li se borio protiv zločina u Central Cityu kao superjunačina Spirit. Izlazak se očekuje 2009., a produciraju ga Lionsgate i Old Lot Enterntainment.

Kad to sve završi, Johansson će navući krunu za 'Mary Queen of Scots', film o hrabroj škotskoj kraljici koji je upravo dobio novog redatelja - Johna Currana (Obojeni veo). Dva su odnosa u fokusu filma: Ljubavna veza Kraljice i grofa od Bothwella i njeno rivalstvo s polubratom Jamesom.

Anne Hathaway ('Planina Brokeback', 'Vrag nosi Pradu') isplatio se staž kod 'vražje' Meryl Streep, jer mlada nada postaje sve je traženije ime među holivudskim redateljima. Jonathan Demme ('Kad jaganjci utihnu) uposlit će je u filmu Dancing With Shiva. O filmu se ne zna mnogo, tek da se radi o ansambl komediji u kojoj će glumiti Bill Irwin i Debra Winger.

Salma Hayek koja je trenutno u vrlo visokom stupnju trudnoće neće dugo biti na porodiljskom. Moćna žena Hollywooda i producentica 'Ružne Betty' u rokovniku već ima novi projekt - producirati će i glumiti u zasad neimenovanjoj Disneyevoj komediji. Scenarij su napisali Ed Decter i John Strauss, a vrti se oko konzervativnog doktora koji jednog dana otkrije da je bivši zaručnik njegove ljubavnice internacionalna latinoamerička zvijezda. I ne samo to, već da Latino zavodnik želi ponovno osvojiti njeno srce. Hayek još nikad u karijeri nije ostvarila veći uspjeh na box officeu s komedijom, no uloge u 'Ružnoj Betty' i 'Bilo jednom u Meksiku' pokazuju da potencijala svakako ima.

Komentari

Nema komentara.