Pazi, nagrade! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pazi, nagrade!

Pazi, nagrade!

Osvojite DVD i majicu kojom dokazujete da ste komad iz snova, ili neke od transformirajućih nagrada: majicu, olovku & zvučnike.

s.p. 04.07.2007 0 komentara

Pazi, nagrade!

To što je ljeto i što su svi na moru ne nači da se i mi odmaramo i da prestajamo s nagradnim igrama. U novoj nagradnjači predstavljamo 'Komade iz snova', crnački mjuzikl koji je donio Oscara debitantici Jennifer Hudson , a podsjećamo vas i da su u kina stigli 'Transformeri', akcijski spektakl o borbi dobrih i loših robota, u režiji Michaela Baya i s mladim Shiom LaBeoufom u glavnoj ulozi.  

U suradnji s Blitz filmom i videom, nagrađujemo vas s DVD-om 'Komada iz snova', majicom na kojoj se ponosno ističe slogan 'komad iz snova', te s majicom 'Transformersa', transformirajućom olovkom i transformirajućim zvučnicima.  

Ako se i vi želite transformirati u pobjednika (za kojim će žudjeti komadi iz snova), odgovorite: Kako se zove skupina dobrih Transformersa, koja se bori protiv zlih Deceptikona? 

Odgovor, svoje ime i prezime i adresu šaljite na info@filmski.net do srijede, 11. 7. u 12 sati, a zatim ćemo objaviti pobjednike.

***

Nagrade su dobili:

DVD & majicu 'Komadi iz snova' - Slaven Beram, Kaštel Sućurac
majicu & transformirajuću olovku - Marija Jelušić, Tenja
Transformers zvučnike - Zoran Žmegač, Daruvar

 

Komentari

Nema komentara.