Murdochove laži o Boratu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Murdochove laži o Boratu

Murdochove laži o Boratu

Razigrani 75-godišniji mogul Rupert Murdoch najavio je nastavak 'Borata'. Mali problem je što to, osim njega, ne zna nitko, pa ni Cohen.

p.h. 09.02.2007 0 komentara

Murdochove laži o Boratu

U jednom njujorškom intervjuu održanom u četvrtak (08.02), vlasnik News Corp.-a, matične kuće 20th Century Foxa, Rupert Murdoch je najavio ponovnu suradnju sa Sachom Baronom Cohenom na nastavku 'Borata'. No postoji jedan mali problem. To nije istina, javlja Variety.

Glasina se brzo proširila internetom uzrokovavši pravu medijsku groznicu, a telefoni su u Foxu i kompaniji Endeavor koja predstavlja Cohena zvonili bez prestanka. No, izvori bliski Cohenu izjavili su kako o tome još nema govora, a glasnogovornik News Corp.-a smirio je situaciju izjavom kako je Murdoch krivo shvatio kad je pomislio da je ugovor sklopljen. Glasnogovornik 20th Century Fox-a također je pažljivo demantirao vijest dodavši kako su obavili tek preliminarni razgovor, no nisu dogovorili snimanje nastavka.

Već i prije službenih izjava, Murdochova je najava izgledala sumnjivo. Fox je naime, predao produkciju Cohenovog sljedećeg filma 'Bruno' Universalu, jer im je budžet od 42 mil $ bio previsok, a pitanje je bi li 'Borat 2' mogao biti išta jeftiniji, premda je prvi film snimljen s budžetom od 18 mil $., a zaradio je više od 225 mil $ u svijetu. Osim toga, snimanje nastavka je problematično jer sad svi znaju za kazahstanskog reportera, pa Cohen više nema koga potezati za nos.

No, šef izgleda zna više od svojih zaposlenika, poznat mu je čak i Cohenov raspored, naime, medijski je mogul izjavio kako će Britanac početi rad na Boratu u četvrtak ujutro, čim završi snimanje 'Brune'. Osim o Boratu, vragolasti Murdoch je u intervjuu trubio o plitici, predvidio zaradu Foxu od 3 milijarde $ od internetske prodaje filmova i izjavio kako bi htio krenuti u biznis u Indiju – Kina mu se čini pretvrdim orahom. Izjavio je još kako bi volio upoznati predsjedničkog kandidata Baracka Obamu, olajavao Hillary Clinton, komentirao kako bi aktualni njujorški gradonačelnik Michael Bloomberg bio dobar predsjednik SAD-a itd.

Kad su 75-godišnjeg Murdocha upitali namjerava li možda predati palicu nekom mlađem i ima li kakvog naslijednika u vidu, izjavio je: Ja želim živjeti vječno, Jednostavno, previše uživam u sebi.

Komentari

Nema komentara.