Guardian hvali Motovun - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Guardian hvali Motovun

Guardian hvali Motovun

U svom izboru najboljih turističkih odredišta za 2007., novinar The Guardiana preporuča Motovun film festival kao top destinaciju za srpanj.

p.h. 24.01.2007 0 komentara

Guardian hvali Motovun

Uspoređujući Motovun Film Festival s jednim od najpoznatijih svjetskih filmskih smotri Sundanceom i opisujući njegovu atmosferu s onom u talijanskom oskarovcu 'Cinema Paradiso', britanski The Guardian preporučuje svojim čitateljima da u srpnju posjete taj filmski festival.

Ovo nije prvi put da Guardian 'hvali' neki hrvatski festival., 2005., u istim je novinama Pula Film Festival, uz Locarno FFi Taormina FF proglašen za jedan od 3 festivala koja slave veliko platno i savršen zvuk...Tekst je ovdje.

U svom izboru najzanimljivijih svjetskih turističkih destinacija ove godine, novinar Tim Bryan preprouča Motovun Film Festival kao najzanimljivije srpanjsko odredište ističući u tekstu prednosti ovakvog odabira: 'Opustite se na kamenim trgovima i gledajte projekcije na zidovima ovog jedinstvenog hrvatskog gradića iz petnaestog stoljeća'.

Bryan posebno naglašava mogućnost smještaja 'pod vedrim nebom' u festivalskom kampu i blizinu jadranske obale.  Motovun Film Festival jedina je filmska priredba preporučena ovim izborom, a osim grada Motovuna, u izboru destinacija našla se i Bugarska, putovanje Transibirskom željeznicom, safari u Keniji, posjet Grand Canyonu... Cijeli tekst provjerite ovdje.

U svom devetom izdanju, Motovun Film Festival održat će se od 24. do 28. srpnja.

Komentari

Nema komentara.