Scarlett Dekolte-na-izvol'te Johansson - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Scarlett Dekolte-na-izvol'te Johansson

Scarlett Dekolte-na-izvol'te Johansson

Scarlett Dekolte-na-izvol'te Johansson, tek je navršila dvadesetprvu, a već je pronašla muškarca s kojim se odlučila smiriti te podijeliti stanište.

filmski.net 22.12.2005 0 komentara

Scarlett Dekolte-na-izvol'te Johansson

Iako ju prate glasine o čestoj konzumaciji vremešnih kolega, nedavno je donijela svoju četkicu za zube u kupaonicu Josha Hartnetta (Pearl Harbour, Pad Crnog Jastreba) kojeg krase pridjevi mlad i zgodan. Upoznali su se na snimanju filma 'Crna Dalija', u kojem još glumi i Hilary Swank, a rađen je prema priči Jamesa Ellroya.

Page Six prenosi kako se Scarlett često može sresti ujutro kako izlazi iz zajedničkog stana da prošeta pse po njujorškoj ulici Hudson. Plan o zajedničkom useljenju skovala je još ljetos, ali očito da Josha nije bilo tako lako nagovoriti na veliki korak. Detalje o njihovom zajedničkom životu nećemo prvi saznati mi, a ni vi, nego njeni frendovi Woody Allen i JohnTra volta.

Naime, Scarlett trenutno po cijelom svijetu širokim osmjehom i sočnim sisama na gotovs promovira Allenov novi film 'Mach Point'. Kad se pojavila na jednoj od premijera u haljini s lađa izrezom iz koje nisu ispadale sise, izazvala je opće razočaranje. Tu grešku neće tako brzo ponoviti. Naime, tako se kasnije pokazalo.

Novinarima ističe kako je ostarjeli Woody fasciniran njezinim ljubavnim životom, a Life magazinu povjerila je kako i Travolta, kolega iz filma 'A Love Song for Bobby Long',  traži da mu prepričava apsolutno sve što joj se događa na ljubavničkom planu.

Primjećujemo da su obojica oženjeni ljudi s djecom, pa se onda valjda pale na slušanje tuđih dogodovština, a mala plava puna je razumijevanja...

Komentari

Nema komentara.