Stiže Tomb Raider 3!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stiže Tomb Raider 3!!!

Stiže Tomb Raider 3!!!

Pitanje koje vam se nametnulo nakon pročitanog naslova ima odgovor - da, Jolieva je izrazila želju da ponovno uđe u kostimče Lare Croft!

filmski.net 28.11.2005 0 komentara

Stiže Tomb Raider 3!!!

Dugo se nagađalo hoće li se ili neće snimati treći filmski nastavak ove superpopularne igrice, obožavatelji su pisali peticije (istina!), cimali su ih glavaši velikih producentskih kuća, evo sad će!, evo sad će! No, čini se, ipak će se evo sad! polako se pokrenuti produkcijski kotačići jer thebusinessonline.com izvještava da je SCI, gejmerska kompanija koja posjeduje Laru Croft zajedno s Tomb Raider franšizom, u pregovorima s Paramount Picturesom oko dobivanja licence za treći hollywoodski nastavak. Isti izvor navodi da je SCI potvrdio interes Angeline Jolie za reprizira svoju ulogu avanturistički nastrojene arheologinje s dugim nogama i velikim sisama.

Prva su dva filmska dijela zaradila više od 400 milijuna $$, a igrica je od 1996. do danas prodana u 30 milijuna primjeraka!!! Da, naravno da je fora i u tome da je film nabrijava prodaju igrica isto onoliko koliko igrica nabrijava ekipu da ode u kino. Stoga vas ne bi trebale niti čuditi najave 3. Tomb Raidera baš sad, nakon svih ovih nesigurnih najava, jer baš za Uskrs sljedeće godine izlazi nova igrica pod imenom Tomb Raider Legend. Nije da će film biti gotov do tada, ali ime koje donosi dobru šušku treba uvijek pomalo podgrijavati novim i novim izdanjima.

Komentari

Nema komentara.