Mary Poppins na meskalinu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mary Poppins na meskalinu

Mary Poppins na meskalinu

Nova je to uloga Scarlett Johansson. Izbor scenarista odgovoran je naslov, na djelu su Springer Berman i Pulcini, poznatiji po genijalnom 'American Splendoru'.

filmski.net 11.11.2005 0 komentara

Mary Poppins na meskalinu

Ne, nije u pitanju neki novi književno-filmski mutant, 'samo' će gorespomenuti dvojac malo pretumbati već postojeći bestseller 'The Nanny Diaries' dviju bivših dadilja Emme McLaughlin&Nicole Kraus te ga potom i redateljski 'skrojiti' po vlastitim zamislima.

Moramo kazati da se unaprijed veselimo! 'American Splendor', ogledni im primjerak autorske filmske priče iz 2003. godine, daje im sve potrebne kredite.

'Dnevnici jedne dadilje' bilježe devet frenetičnih mjeseci u životima četverogodišnjeg dječačića cijepljenog od pažnje svoje bogate, neurotične kuje-majke, njenog nezainteresiranog supruga i mlade studentice Nan koju su impulzivno unajmili ne bi li se brinula o siročiću. Dodatne zavrzlame u već prilično nategnutoj situaciji stvaraju studentske obveze, ali i postranična romantična vezica.

Johanssoničine glavne uloge u kinima čekamo u Woddy Allenovom 'Match Pointu', 'Crnoj Dahliji', koja je postprodukciji, te u novonajavljenim 'Scoop' (opet Allen) i 'Amazon' (prijekristovska epska ratna priča) i adaptaciji Millerovog 'Pogleda s mosta'.

Komentari

Nema komentara.