Gladiatrix Johansson - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Gladiatrix Johansson

Gladiatrix Johansson

Milimentri dijele muzu Woodya Allena od nasljednice Lare Croft. Točna mjera ne odnosi se na obujam, ali je okrugla, radi se, naime, o nekoliko nula na ugovoru.

filmski.net 07.11.2005 0 komentara

Gladiatrix Johansson

O koketiranju s tipologijom uloga mlade, dvadesetdvogodišnje glumice ovaj put nećemo. Želimo vas obavijestiti da uskoro možete očekivati Scarlett 'Salvaje' Johansson svu stiliziranu u ratnicu iz 200te godine prije Krista kako bijesno i u žaru osvete juriša na vojne čete koje su joj uništile rodnu grudu.

Ideja da Johanssonica zaigra ratnicu Amazonku u istoimenom filmu došla je od nje same, gradske djevojke, Newyorčanke, koja se izgleda fino zaigrala na snimanju 'The Islanda' pa joj se prohtjelo još. Rečeno, učinjeno. Dirk Blackman i Howard McCain već rade na scenariju (iskustvo su stekli pišući 'Outlandera', vikinšku sagu).

Osim scena borbi epskih razmjera, među svo sirovo krzno i divlje konje ugurat će se i kakva ljubavna priča. Još uvijek nije poznato o kojem se primjerku rasne muškarčine radi, no znamo da već pola hollywoodskih metroseksualaca trči u ljekarne po neko efikasno sredstvo za ubrzani rast svoje, redovnom epilacijom oslabljene, tjelesne dlake.

Komentari

Nema komentara.