Zato jer sam ja tako rekla! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zato jer sam ja tako rekla!

Zato jer sam ja tako rekla!

Kako ne postoje nikakvi eliksiri za mladost, Keatonova Diane si je u glavu zabila rad, rad i samo rad. Na redu je 'Because I Said So' u režiji Gillian Armstrong.

m.n. 04.05.2005 0 komentara

Zato jer sam ja tako rekla!

Etablirana komičarka Diane Keaton nije ni blizu mirovine. Najnovije šuškanje u kuloarima otkriva da je sklopila deal s redateljicom Gillian Armstrong s kojom je surađivala još predavne 1984. godine na drami 'Mrs Soffel'. Nova će suradnja ipak biti popraćena komično-romantičnim elementima, a ScreenDaily prenosi da je riječ o naslovu 'Because I Said So'.

Budući da je scenarij iz pera Karen Leigh Hopkins spreman, na Gold Circleu, koji stoji iza financijske konstrukcije filma, ostaje zadaća prodaje međunarodnih prava na distribuciju, a ista se namjerava provesti na sve bližem Cannesu koji je Meka za biznis. Keatonica bi trebala biti mamac za ulagače, dok će u filmu zaigrati prezaštićujuću majku koja pri udaji svoje najstarije kćeri prijeđe sve granice želje za kontrolom.

Zanimljiv je podatak da će se producentskog dijela uhvatiti Peter Brooks, inače predsjednik kompanije Gold Circle, koji je u filmskim krugovima najpoznatiji po angažmanu na 'My Big Fat Greek Wedding'. Film bi u produkciju trebao krenuti sljedeće godine, kada se nađe šuška i ostatak casta.

Naslovna je karikatura Ala Hirschfelda iz New York Timesa. Kavalira nije potrebno predstavljati

Komentari

Nema komentara.