Kad Man in Black sretnu zombije… - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kad Man in Black sretnu zombije…

Kad Man in Black sretnu zombije…

..e pa tako nekako producenti najavljuju najnoviju ekranizaciju stripa o Dylanu Dogu, majstoru nadnaravnoga s playboyevskim manirima.

filmski.net 29.04.2005 0 komentara

Kad Man in Black sretnu zombije…

Naslov na kojem se ovaj put zaustavio prst (jer nije prvi put) je Dead Of Night, a priča istoga prati dvojicu privatnih detektiva, Dereka Donovana i partnera mu Marcusa Adamsa, koji, nu nekako, shvate da je svijet oko nas prepun mrtvaca! Od kojih su neki dobri, a neki zli.

Dramska okosnica priče je trenutak u kojem su obojica 'uvućeni' u svijet šetajućih mrtvaca, a kulminacija je situacija u kojoj partner Marcus postaje jedan od njih – postaje zombie!

Producentske se palice čvrsto drži ekipa iz losangeleskog Platinuma, koja posjeduja filmska i tv prava na Dogove knjige autora Tiziana Slavia, pa tako, osim ovog uprizorenja, komandira i 20 milijuna vrijednom digitalno animiranom dugometražnom filmu Dylan Dog: The Fourth Empire čija produkcija započinje krajem ove godine.

Od ekipe je trenutno poznat scenaristički duo, poimence Joshua Oppenheimer i Tom Donnelly čiji je posljednji uradak akcijsko/pustinjska 'Sahara', nama još uvijek najpoznatija po ljubavnoj vezi koju je izrodila (McConaughey/Cruz). Redatelj također dolazi iz istog pustinjskog gnijezda, naime radi se o Brecku Eisneru. Koliko će se priča i vizualno razmahati određuje budžet od 35 milijuna $$.

Stay tuned, detalji, naravno, slijede u nastavku priče…

Komentari

Nema komentara.