Transformers!!! Opet..... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Transformers!!! Opet.....

Transformers!!! Opet.....

S Daliborom Matanićem dijelite strast prema robotima? Obožavali ste legiće, vlakiće i razne kamione s prikolicama? Have no fear, Transformers are here!

m.n. 06.04.2005 0 komentara

Transformers!!! Opet.....

Pred nekih vam godinu dana najavismo da bi slavne igračke-roboti mogle doživjeti i filmsku adaptaciju. Iako nam se rasprava na tu temu taj put činila suvišnom (ili možda previše trash), pregazilo nas vrijeme. Legendarna linija gigantskih robota 'The Transformers' koji imaju mogućnost metamorfoze u automobile, kamione, avione i ostala prijevozna sredstva na velika platna dolazi u studiu DreamWorks, dok će iza kamere stati Michael Bay kojem ljubav prema tehnici i sf-u nije strana (recimo samo 'Armagedon').

Transformersi su u animiranoj verziji rulali tijekom osamdesetih, kada su ljudi još vjerovali u dobrostivost mašina, a za one koji se ne sjećaju – podijeljeni su u dvije grupe i razlikuju se po životnoj filozofiji. Prvu grupu koja vjeruje u toleranciju i svetost života predvodi Optimus Prime, dok je drugoj s Megatronom na čelu u interesu preživljavanje najsposobnijih i uništenje. Sporadična borba Dobra i Zla je očito neizbježna. Zemljani vucite pouke!

I dok nam još uvijek nije jasno marketinško pozicioniranje ovog filma (što bi rekli: tko će ovo čudo uopće gledat'), jasno je da je ekipa do ušiju u njegovoj realizaciji. Scenarij potpisuju Alex Kurtzman i Roberto Orci, a već je najavljen i datum premijere – 17. studeni 2006. godine. Ostaje nam samo da se transformiramo i vratimo u djetinjstvo.
Komentari

Nema komentara.