Najbolji glumci su… - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najbolji glumci su…

Najbolji glumci su…

Glumački ceh je presudio! Hillary Swank, Jamie Foxx, Morgan Freeman, Cate Blanchett - vlasnici nagrada struke za svoje vještine u protekloj godini.

m.n. 07.02.2005 0 komentara

Najbolji glumci su…

Ovo ipak neće biti zadnji popis nagrada u ovom razdoblju, pa se zato pomirite s tom činjenicom. I pripremite. Suma sumarum, na dodjeli SAG Awardsa ovaj vikend slavili su oni čija su imena bila favorizirana još od nominacija. Rukovodili su se glumci po onoj – svakome po malo – te su još k tome podilazili Oscarima koji dolaze. Od nagrađenih ništa novo, no ajmo na detalje.

Za najbolji cast ansambl i nevjerojatnu izvedbu nagrađena je ekipa iz 'Sidewaysa', što je pomalo iznenadilo prisutne jer su svi zbog dosadašnjih nagrada očekivali da će tu titulu primiti 'Million Dollar Baby'. No, ni Eastwoodov film nije ostao bez ičega – nagrade za najbolju žensku ulogu i najboljeg sporednog glumca kući su odnijeli Hillary Swank i Morgan Freeman. Kao što je očekivano, Jamie Foxx je dobio priznanje za najbolju mušku ulogu za fenomenalno porteretiranje Ray Charlesa, dok je nagrada za naj sporednu glumicu iznenadila Cate Blanchett za ulogu Katherine Hepburn u filmu 'The Aviator'.

Pohvale i kipiće primila je i glumačka svita koja radi na serijalima – Jennifer Garner za ulogu u seriji 'Alias' te Geoffrey Rush za glumu u miniseriji 'The Life and Death of Peter Sellers'. Oscari se, kao što vidite, približavaju bez neke frke i napetosti...
Komentari

Nema komentara.