FILMSKI IZBOR PUBLIKE, nominacije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      FILMSKI IZBOR PUBLIKE, nominacije

FILMSKI IZBOR PUBLIKE, nominacije

A sad nešto samo za vas!!! Biramo najbolje i najgore u filmskom svijetu po svim kategorijama - vi ste jedini odgovorni!!!

filmski.net 26.01.2005 0 komentara

FILMSKI IZBOR PUBLIKE, nominacije

Umjesto da čitate tuđe godišnje izvještaje o tome koji je u prošloj godini bio najbolji i najgori film, tko se najbolje (pre)glumio, najbolju glazbu skladao i sve moguće naj.pozitiv i naj.negativ… pa budete nezadovoljni jer nema vam omiljenog filma/glumca/redatelja – uzmite stvar u svoje ruke!!! Jer upravo su otvorene nominacije za FILMSKI IZBOR PUBLIKE!!!

Na adresi www.filmski.net/nominacije naći ćete krasno izdizajniranu plahticu koja čeka da je učinite potpunom – popunite deset kategorija koje su obuhvatile neke od glavnih (ne)preferenci vezanih uz inostranjsku i domaću nam filmsku produkciju iz 2004. godine. Molimo vas da se pri odabiru favorita vodite činjenicom da su filmovi prikazani u hrvatskim kinima (divix izdanja filmova iz Hong Konga ostavite za neku drugu priliku) i to u prošloj, 2004. godini.

Spremili smo i gomilu nagrada, a kako smo još uvijek u procesu zaključivanja wish liste nećemo vas gnjaviti baš sa cijelim poklon paketom. Za početak ćemo najsretnije nominante nagraditi limitiranim izdanjem FILMSKIh majica, komada pet, šivanih i lijepljenih po hmmmm! vašoj mjeri.

Nominacije su otvorene do 07.02. nakon čega ćemo vam servirati probranih pet po svakoj kategoriji i…. tada počinje prava borba! O detaljima kasnije, sada pravac www.filmski.net/nominacije.

Komentari

Nema komentara.