Seksa će biti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Seksa će biti

Seksa će biti

U pripremi je novi film skoro Oscarom ovjenčanog Mikea Figgisa i bit će sočan, kako kažu upućeni. Seks ipak sve prodaje…

m.n. 09.12.2004 0 komentara

Seksa će biti

Kako nam prenosi Hollywood Reporter, britanski filmaš Mike Figgis, koji se proslavio filmovima 'Leaving Las Vegas' i 'Internal Affairs', za New Line će režirati film 'Guilty Pleasure'. Riječ je o erotskom trileru o mladom paru koji se prije vjenčanja odluči počastiti s menage a trois, ako hoćete zdravoseljački – s grupnjakom. Nije nam poznato tko bi se trebao pojaviti u golišavim scenama, nemamo pojma koliko će sve skupa biti eksplicitno, al' seksa će uglavnom biti. I to dosta.

Ova vjestica ipak je intrigantna jer Figgis ipak slovi za majstora koji briljira pri stvaranju atmosfere, stilizaciji noir setinga, a kako je svoja umijeća najprije brusio na televizijskoj produkciji, ima i izuzetan feeling za dramatiku. Koristan nam je i podatak da je navedeni karijeru započeo kao glazbenik, pa u najavljenom filmiću uz režiju možemo očekivati i njegove glazbene brojeve. Glazbe će zasigurno biti mnogo, jer sav taj seks treba neki backup.
Komentari

Nema komentara.