Domino - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Domino

Domino

Domino Harvey, jedna od najglamuroznijih žena svijeta ostavila je svoj ugodan život u zamjenu za hvatanje zločinaca i bjegunaca. Domino je njezina priča.

28.09.2004 0 komentara

Domino

Mena Suvari, koje se sigurno sjećate iz filma 'American Beauty', pridružit će se Keiri Knightley ('Pirates of the Caribbean, Love Actually, King Arthur') na snimanju filma Tonyja Scotta, 'Domino', koje počinje u ponedjeljak 1. listopada 2004., izvještava Hollywood Reporter.

'Domino' će ispričati priču o prelijepoj kćeri (Knightley) poznatog filmskog glumca koja, nakon što postane uspješan model, mijenja karijeru za vrlo opasan život – život bounty huntera - osobe koja lovi kriminalce i ostale zlikovce za nagradu ili novac, naravno! To vam je otprilike kao Pamela Anderson u onoj prilično stupidnoj seriji na TV-u, samo ova je istinita!

Radi se o stvarnoj životnoj priči Domine Harvey, kćerke poznatog glumca Laurencea Harveya, kojeg smo, uz Franka Sinatru, mogli gledati u originalnoj verziji filma 'The Manchurian Candidate' iz 1962. Sve postaje još interesantnije ako vam kažemo da scanarij potpisuje Richard Kelly, koji je scenarist i redatelj obožavanog;'Donnie Darka' (2001). Kažu, bilo je prilično teško napisati odličan scenarij za ovu priču. Mnogi su godinama pokušavali, ali Kelly je to sproveo u djelo, a znate i sami da on zna zavrtiti priču.

Scottov film započinje od trenutka kada je FBI uhitio Domino pod sumnjom da je ukrala 10 milijuna $, a zatim slijedi radnja u flashbackovima, što je princip pričanja priče kakvog je Kelly primjenio i kod svoje uspješnice Darka. Snimati će se u Las Vegasu i Los Angelesu, a Scott stil cijele filmske priče smješta 'između braće Coen i prave romanse'. Mi čekamo..

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.