Svi bi na partiju Domina - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svi bi na partiju Domina

Svi bi na partiju Domina

Novi film Tonyja Scotta sakupio je glumački postavu za smrznut se. Meni Suvari i Keiri Knightley pridružile su se neke oborite hollywoodske njuške.

filmski.net 06.10.2004 0 komentara

Svi bi na partiju Domina

Tony Scott je redatelj koji je u svojoj karijeri nanizao istovjetni niz genijalnih filmova i onih 'što mu je to trebalo'. U našim kinima trenutno možemo pogledati njegovu 'Tjelesnu stražu' za koji je malo tko našao lijepe riječi. Za 2005. je najavio premijeru svog najnovijeg projekta 'Domino', trenutno je u fazi kompletiranja glumačke postave koja izgleda kao odred ponajboljih specijalaca. Snimanje je počelo ovih dana u Los Angelesu i Las Vegasu.

O samoj priči pisali smo nadugo nedavno, ali za kampanjce ukratko: Domino Harvey je bila jedna od najglamuroznijih žena svijeta, model kojem je u trenutku puhnulo, ostavila je svu životnu raskoš i posvetila se opasnom zadatku lova na kriminalce i ostale ucijenjene glave. Keira Knightley biti će Domino u ovoj ekranizaciji istinite priče koju će za veliko platno scenaristički prilagoditi Richard Kelly (redatelj 'Donnie Darka').

Keiri će društvo praviti Mena Suvari, a kao da sve ovo do sada nije dovoljno 'štreberska' ekipa, u posljednjem su im se naletu pridružili Christopher Walken, Lucy Liu, Mickey Rourke, Macy Gray, Jacqueline Bisset, Edgar Ramirez, Mo'Nique i Shondrella Avery. U-hu! Walken kao producent reality tv-a, Liu kao psihologinja, a Rourke je u svom ovotisućljetnom comebacku ugrabio ulogu drugog lovca na glave – Eda, koji je, hm, Dominin šef i mentor. Macy i Avery dvije su blizanke Lashindra i Lashandra, a Bisset će biti Keirina majka.

Da bi vam situacija ispreplitanja redateljsko-scenarističko-producentsko-glumačkih uloga u zbilji i na filmu bila još zapetljanija, evo još jedne relacije – osim redateljskog, Tony Scott će zajedno s bratom Ridleyem Scottom odraditi i producentski dio posla.

Kolariću paniću pletemo se...., zvuči kao nešto vrijedno čekanja. U koji niz filmova ćemo pospremiti ovo Scottovo djelo, znat ćemo dogodine.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.