Zvjezdani DVD-i obaraju rekorde prodaje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zvjezdani DVD-i obaraju rekorde prodaje

Zvjezdani DVD-i obaraju rekorde prodaje

Iščekivanje je učinilo svoje. Gladni fanovi nahrupili su na tek izašlo DVD izdanje originalne trilogije 'Ratova zvijezda' kao da im život o tome ovisi.

r.k. 21.09.2004 0 komentara

Zvjezdani DVD-i obaraju rekorde prodaje

DVD izdanje originalne trilogije 'Ratovi zvijezda' potuklo je rekorde prodaje u Velikoj Britaniji već prvoga dana izlaska. Na Internetu je, preko Amazona, primljeno 85 000 narudžbi za kultnu SF trilogiju čime je prijeđena cifra od 50 000 koju je držao 'Gospodar prstenova: Dvije kule'. Britanski supermarket Tesco predviđa prodaju od 500 000 DVD-setova u prvom tjednu. U to uračunajte i cijenu od 45 funti pa računajte.

Nevjerojatno! 'Ratovi zvijezda' (1977), 'Imperij uzvraća udarac' (1980) i 'Povratak Jedija' (1983) do sada, iako spadaju među najpoznatije filmove u povijesti kinematografije, nisu bili legalno izdani na DVD-u. Naime Lucas je htio svaki film digitalno obraditi, neke scene preraditi, sve fino razložiti u dodatnoj opremi i sl. 1999. Lucas je oživio sagu prvim filmom u prequel-trilogiji 'Fantomska prijetnja'. Slijedio je 'Napad klonova' (2002), a 2005. nas čeka 'Osveta Sitha' o čijem napredovanju možete čitati na FILMSKOM.

Komentari

Nema komentara.