Znanstvenofantastična Scarlett Johanson - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Znanstvenofantastična Scarlett Johanson

Znanstvenofantastična Scarlett Johanson

Mlada, otvorena, horny&sexy 20ogodišnja glumica... pridružiti će se kolegi Ewanu McGregoru u zf-u 'The Island'.

27.08.2004 0 komentara

Znanstvenofantastična Scarlett Johanson

Zgodan glumački par za kojim podjednako sline i muškarci i žene dobar je početak za gradnju komercijalnog kino hita. Scarlett, bogme, kad god otvori usta proda tisuće i tisuće primjeraka novina koje rado prenose njene bisere najčešće vezane uz slobodnu ljubav prema svima, a posebno starijima i kolegama sa seta, ševi u liftu ili razuzdanom tulumu za sve frendove sa svih strana svijeta. McGregor malo kaska, ali hajde, zažmirit ćemo na jedno oko jer redatelj cijelog projekta prekaljeni je boxofičar Michael Bay koji je u svoju mrežu pod zadnje pospremio 'Armageddona' i 'Pearl Harbour'.

Priča 'The Islanda' smještena je negdje u budućnost i vrti se oko opakog i opasnog bića (McGregor) koje bježi iz ustanove u kojoj je bio zatočen zajedno s drugim likovima sličnima sebi. Vruća Scarlett pojavljuje se u ulozi osobe kojoj Opaki najviše vjeruje. Oboje se nastoje izmigoljiti iz situacije u kojoj su se našli, a mladoj dami pritom smeta i popriličan trudnički trbuh kojeg nosi kao uspomenu na svog 'sponzora' iz ustanove iz koje pokušavaju pobjeći.

McGregoru je ovo prvi veći projekt koje je prihvatio nakon što se vratio s avanturističkog putovanja motociklom od Velike Britanije preko Sibira do Atlantika, a Johansson ih štanca k'o sumanuta. Mi Hrvati smo je pod zadnje mogli vidjeti u 'Lost in Translation' Sofie Coppole, a uskoro bi nam se trebala ukazati i u 'Djevojci s bisernom naušnicom', 'Good Woman' i 'Synergi'. Upravo završava snimanje Woddy Allenovog 'ljetnog projekta', taman na vrijeme da 25. listopada započne s radom na 'Otoku'. Ups!!! Zaboravili smo na obećane suradnje Brianu De Palmi u 'The Black Dahlia' i Tom Cruiseu ma 'MI3'.

Komentari

Nema komentara.