Još nastavaka Star Warsa? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Još nastavaka Star Warsa?

Još nastavaka Star Warsa?

Čini se da tvorac najpoznatijeg filmskog serijala na svijetu, George Lucas razmišlja o snimanju još nekoliko nastavaka Star Warsa.

23.08.2004 0 komentara

Još nastavaka Star Warsa?

Obožavatelji, samo mirno. Duboko udahnite, brojite u sebi do deset pa idemo dalje… Zasada su ovo samo glasine, ali ne kaže se uzalud da gdje ima dima, ima i vatre.

Iako već mjesecima pišemo da će Epizoda III pod naslovom 'Osveta Lordova Zla' biti posljednja u nizu Lucasovih svemirskih avantura, možda smo se i prevarili. Naime, Imdb je objavio da redatelj i idejni tvorac Star Warsa razmišlja o snimanju još tri nastavka. Priča je procurila, ni manje ni više, nego iz Lucasfilma, kompanije koja već godinama stvara ovaj filmski serijal.

Šuškanja su krenula na Internetu, točnije na stranici Theforce.Net, gdje je objavljeno kako su svi uposlenici Lucasove kompanije Industrial Light And Magic morali potpisati ugovore kojima se obvezuju da u javnosti neće govoriti o mogućnosti snimanja epizoda sedam, osam i devet. Time je započela priča koja već pomalo pretvara Star Wars u beskonačnu filmsku sapunjaru.

Insajderi u holivudskoj filmskoj industriji predviđaju da bi Lucas napokon mogao snimiti nastavke originalne Star Wars trilogije koja je službeno zaključena 1983. s 'Povratkom Jedija'. Lucas je tvrdio da se nikad više neće vratiti originalnoj priči, ali i to je nekoliko puta porekao. Kao što znate, prvo se pojavila digitalno obrađena trilogija, a zatim su snimljeni 'Fantomska prijetnja' i 'Klonovi napadaju' čija radnja prethodi originalnim filmovima.

Na temelju potpisanih ugovora možemo vjerovati da će se Lucas kad-tad upustiti u eksperimentiranje s epizodama 7, 8 i 9. Za nove nastavke, u duhu tv-sapunica već sad predlažemo naslove: '90210 napada', 'Povratak Strasti' i 'Čarolija uzvraća udarac'.

Komentari

Nema komentara.