Knjiga o Epizodi III - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Knjiga o Epizodi III

Knjiga o Epizodi III

Stvaranje posljednjeg nastavka velikih 'Zvjezdanih ratova' detaljno je opisano u dvije knjige koje će izdavačka kuća Del Rey objaviti tek iduće godine.

21.07.2004 0 komentara

Knjiga o Epizodi III

Za svaki film iz serijala 'Zvjezdanih ratova' Del Rey objavljuje slične knjige u kojima je popraćen proces snimanja filma, predstavljene tehničke inovacije i način na koji George Lucas svoje fantastične ideje prenosi na ekran. Na službenoj stranici 'Star Warsa' objavljeno je da će knjiga uz 'Epizodu III' čitatelju pružiti poseban insajderski uvid u nastajanje filma kakav dosada nije imalo niti jedno tiskano izdanje.

'Avanturu iza kamere' ovaj put je popratio autor knjige J.W. Rinzler, a ona, osim događanja sa seta, uključuje i prikaze nekih producentskih poteza koji su bili ključni za nastajanje ovog filma. Također, biti će izloženi i koncepti razvijanja likova, kostima, scenografije, glazbe i tehnologije. Kronologija stvaranja filma započinje s istraživanjima u 'umjetničkom odjelu' Lucasfilma, nastavlja se s početnim snimanjima u Sydneyu, studijskim radom u Engleskoj i dorađivanju vizualnih efekata..

Obje knjige trebale bi se pojaviti u prodaji 2. travnja 2005, nešto više od mjesec dana prije premijere 'Epizode III'. 'The Art of Star Wars: Episode III' će biti objavljena samo u tvrdom uvezu, a 'Star Wars: The Making of Episode III' u tvrdom i mekom. Cijena zasada nije poznata.

Komentari

Nema komentara.