Scarlett - teen ljubavnica i mušičava zvijezda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Scarlett - teen ljubavnica i mušičava zvijezda

Scarlett - teen ljubavnica i mušičava zvijezda

Zahvaljujući novom filmskom projektu,. mlada Scarlett Johansson vratiti će se u prošlost i upoznati zlatno holivudsko doba nijemog filma.

20.07.2004 0 komentara

Scarlett - teen ljubavnica i mušičava zvijezda

Mlađahna uzdanica najvećih holivudskih studija na svoju je listu budućih projekata uvrstila i 'Silent Star' kojeg će snimati za Columbia Pictures. Film će se pozabaviti misterioznom smrću Williama Desmonda Taylora, holivudskog redatelja nijemih filmova čije umorstvo iz 1922. godine ni dan-danas nije razjašnjeno.

Taylor je karijeru započeo kao glumac, ali se ubrzo počeo baviti režiranjem. Za matični studio Paramount snimio je nekoliko hit-filmova s velikim glumačkim zvijezdama i to je bilo dovoljno za redateljska priznanja. Zahvaljujući talentu i političkim vezama 1917. je postao predsjednik Američke udruge filmskih redatelja, a 1922. studio Paramount je za njega osnovao posebnu produkcijsku podružnicu.

Uspjeh nije dugo potrajao. Uvečer 2. veljače 1922. Taylor je pronađen mrtav u svojoj vili. Hollywoodom su se odmah pronijela nagađanja o ubojici i motivu umorstva, a najviše sumje je palo na njegove ljubavnice – mladu teen zvijezdu Mary Miles Minter (glumiti će je Scarlett Johansson) i Mabel Normand. Njih dvije nikada nisu službeno osumnjičene za zločin, iako su obje, navodno, bile u Taylorovom društvu neposredno prije njegove smrti.
 
Film će režirati Kimberly Peirce ('Dečki ne plaču'), a scenarij je povjeren Larryu Grossu ('Nacija Prozaca'). Zasada se još ne zna službeni početak snimanja koji uvelike ovisi o ostalim Scarlettinim obavezama. Osim brojnim filmskim projektima, glumica je zauzeta i promoviranjem nove kolekcije modne kuće Louis Vuitton čije je zaštitno lice.

Tijekom poslovnog posjeta Francuskoj, Scarlett je, navodno, cijelo vrijeme cmoljila kako joj ta zemlja ide na živce, kako je nazadna i kako smrdi. Hm, a što li će tek njeni domaćini reći o američkom bontonu?

Komentari

Nema komentara.