Adele pjeva za Bonda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Adele pjeva za Bonda

Adele pjeva za Bonda

Na Internetu se pojavila nova pjesma koju je poznata kantautorica Adele snimila za najnoviji film o agentu 007 - 'Skyfall'.

z.m.k. 03.10.2012 1 komentara

Adele pjeva za Bonda

Kaže se da dobre stvari dolaze onima koji čekaju, ali ponekad se desi da nas dobre stvari iznenade i mnogo ranije! Objavljivanje Adelinog singla za novi film o Jamesu Bondu, 'Skyfall' najavljeno je u ponoć u petak, 5. listopada, na dan kada se obilježava 50-ta godišnjica slavnog tajnog agenta, o čemu smo već pisali

No, tijekom jučerašnjeg dana održana je press konferencija na kojoj je isječak iz pjesme pušten predstavnicima medija, a već u popodnevnim satima taj je dio pjesme 'osvanuo' na Soundcloudu, no u međuvremenu je uklonjen. Nije dugo trebalo da se i cijela pjesma pojavi i na YouTubeu gdje ju i sad možete preslušati.


Adele: 'Skyfall'

Pjesma je tipična 'Bondovska', u laganom ritmu, s karakterističnom Adelinom vokalnim interpretacijom. Pjevačica je priznala da je dugo dvojila oko ovog angažmana, jer ju stavlja pod veliki pritisak i interes javnosti, ali i zato jer nikada do sada nije radila nešto 'po narudžbi'. No, nakon pročitanog scenarija došla joj je inspiracija i kaže da je u konačnici vrlo ponosna rezultatom, a i prvi komentari fanova su dominantno pozitivni.

Komentari
anonymous 03.10.2012

Poruka