Sretan Bondovdan! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sretan Bondovdan!

Sretan Bondovdan!

Daniel Craig će glumiti Bonda još najmanje dvaput, a tajni agent 007 uskoro će proslaviti i svoj 50. rođendan!

s.p. 10.09.2012 0 komentara

Sretan Bondovdan!

Potvrđena je vijest da će Daniel Craig igrati Jamesa Bonda u barem još dva filma. S obzirom da je Craig glumio u već tri filma o Bondu ('Casino Royale', 'Zrno utjehe', 'Skyfall'), ovaj glumac će tako postati treći glumac po broju nastupa u toj ulozi, odmah iza Rogera Moorea sa 7 nastupa i Seana Conneryja sa 6 gostovanja u ulozi Bonda.

Inače, Bond će uskoro proslaviti svoj 50. rođendan. Slavni filmski junak će 5. listopada obilježiti 50. godina od prvog objavljivanja, tj. od premijere filma 'Dr. No' koja je održana 1962. godine.


'Skyfall', trailer.

Na Dan Jamesa Bonda održat će se internetska aukcija u korist 12 dobrotvornih organizacija, te prigodna retrospektiva filmova u Muzeju suvremene umjetnosti u New Yorku. Osim toga, održat će se i premijera dugometražnog dokumentarca 'Everything or Nothing: The Untold Story of 007' koji će se baviti stvaranjem najdugovječnije filmske franšize.

Najvažniji događaj bit će ipak onaj koji će se širom svijeta održati krajem listopada - premijera posljednjeg filma o Jamesu Bondu, 'Skyfalla' koji u naša kina dolazi 1. studenog.

Komentari

Nema komentara.