Stižu žestoki policajci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stižu žestoki policajci

Stižu žestoki policajci

Protiv mafijaša Seana Penna bori se odjel za gangstere (Nick Nolte, Josh Brolin i Ryan Gosling), a glavna smetnja je Emma Stone!

s.p. 12.05.2012 0 komentara

Stižu žestoki policajci

Izišao je stilizirani trailer za 'The Gangster Squad', novi krimić koji je pun motiva klasičnog gangsterskog filma i film-noira. Kao i 'L.A. povjerljivo', i ovaj film je smješten u korumpirani Los Angeles u razdoblju nakon Drugog svjetskog rata, a glavni junaci su žestoki policajci koji se nemilosrdno obračunavaju s moćnim gangsterima.

Glavni negativac 'Gangster Squada' je stvarna ličnost, mafijaš Mickey Cohen (Sean Penn) koji 1949. vlada Los Angelesom uz pomoć svojih gangstera, a novcem od droge i prostitucije podmićuje korumpirane političare i policajce. Zbog toga iskusni policajac Bill Parker (Nick Nolte) osniva posebnu jedinicu s najpoštenijim i najžešćim policajcima, a predvodi ju John O'Mara (Josh Brolin) koji u tim dovodi Jerryja Wootersa (Ryan Gosling).


'The Gangster Squad', trailer.

'Odjel za gangstere' započinje bespoštedni rat protiv Cohena i njegovih suradnika, a taktika im je da prvo pucaju, a tek onda hapse. Problem nastane kada se mladi Wooters zaljubi u Cohenovu ljubavnicu Grace Faraday (Emma Stone)...

Redatelj 'Gangster Squada' je Ruben Fleischer ('Dobrodošli u zemlju zombija'), a u filmu nastupaju još i Robert Patrick, Michael Pena i Giovanni Ribisi. Američka premijera bila je najavljena za 19.10., ali je odgođena pa film možemo očekivati tijekom jeseni.

Komentari

Nema komentara.