Batman pokazao krvavo lice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Batman pokazao krvavo lice

Batman pokazao krvavo lice

U traileru za 'The Dark Knight Rises' vidimo snažnog zločinca Banea, Gotham u ruševinama i Batmana u modricama. Je li ovo kraj legende?

s.p. 20.12.2011 0 komentara

Batman pokazao krvavo lice

Izišao je trailer za 'The Dark Knight Rises', a sada je posve sigurno da će novi film o Vitezu tame biti jako, jako mračan. Sudeći prema traileru, grad Gotham ući će u kaos nakon što zli Bane (Tom Hardy) digne pravi ustanak i oslobodi robijaše iz zatvora, a Batman (Christian Bale) se čini nemoćnim i njegov batler Alfred (Michael Caine) samo žali što ga nije uspio zaštititi.


'The Dark Knight Rises', trailer.

Poštenog policajca Gordona (Gary Oldman) žele smijeniti, a pojavljuje se i sexy Catwoman (Anne Hathaway) koja na zabavi nosi masku s mačjim ušima, ali nije nimalo zabavna već bogatom Bruceu Wayneu/Batmanu i njegovim prijateljima prijeti 'olujom'. Neki analitičari u svemu vide reference na pokret 'Okupiraj Wall Street' i prevladavajuće antikapitalističko raspoloženje, a neki su u traileru primijetili i logo Robina pa se nadaju da će Batmanu u pomoć priskočiti njegov mladi pomoćnik.

U jednom od stripova obračun Banea i Batmana završava tako što Bane doslovce polomi Batmana, a i u ovom traileru vidimo Banea koji trijumfalno objašnjava krvavom i nemoćnom Batmanu kad će mu 'dopustiti da umre'. Slogan filma je 'legenda završava' - nije valjda da se to odnosi na Batmana? Hoće li Batman preživjeti i ipak pobijediti vidjet ćemo nakon premijere koja se očekuje krajem srpnja 2012.

Komentari

Nema komentara.