Dečki zasukali rukave - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dečki zasukali rukave

Dečki zasukali rukave

Burt Reynolds roštilja, Kevin Bacon i Colin Firth u noiru smiješnog naziva, a Owen Wilson zaplivao je romantičnom dramom s Natalie Portman.

22.06.2004 0 komentara

Dečki zasukali rukave

Burt Brkati Reynolds naći će se između dva nabrijana mesara, Ray Romana i Kevina Jamesa, u komediji ‘Grilled’. Mesari su nezaustavljivi i učiniti će sve za prodaju. Reynolds je Cookie Goldbluth, njihova mušterija. Trojcu bi se mogla pridružiti i Juliette Lewis, čiji je lik u filmu pomalo sklon samoubojstvu. Ma daj!

Kevin Bacon i Colin Firth pristali su se pojaviti u glavnim ulogama u scenarističko-redateljskom filmu Atoma Egoyana 'Somebody Loves You’. Suprotno dojmu koji nameće naziv, ali i reputacija Brit Firta, radi se o noir filmu koji se temelji na noveli Ruperta Holmesa ‘Where the Truth Lies’ koja propituje drugo lice slave, novca i seksualnih konvencija. Ne spominje se nikakva ženska uloga, pa su valjda Bacon/Firth odgovorni za sve.

Owen Wilson, jedan od mlađe garde hollywoodskih komičara, promijenio je žanr naglim zaokretom udesno. Uz podršku Natalie Portman, a pod dirigentskom palicom Richarda Linklatera, okušati će se u romantičnoj drami ‘The Smoker’. Pušač se razvio iz kratke priče Davida Shinklera o umišljenoj, bogatoj srednjoškolki koja se zaljubi u svoga učitelja, a zaplet nastaje kada ga pozove na večeru kod svojih roditelja koji ga zatraže da oženi njihovu kći. Meni to zvuči više kao komedija.

Komentari

Nema komentara.