Keira ljubi Colina Farrella - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Keira ljubi Colina Farrella

Keira ljubi Colina Farrella

Čudno da su završili zajedno - Keira Knightley je ugledna filmska zvijezda, a Colin Farrell je problematični tip koji se voli potući s paparazzima!

s.p. 04.11.2010 1 komentara

Keira ljubi Colina Farrella

Nakon 'Kriminalaca na godišnjem', Colin Farrell opet glumi kriminalca u krivom gradu. U krimiću 'London Boulevard' nastupa u ulozi Mitchella, gangstera koji je tek izašao iz zatvora i ne želi se vraćati, ali ga gnjavi mafijaški šef koji bi ga želio vratiti u svijet zločina. Mitchell ima druge planove i zaljubljuje se u filmsku zvijezdu Charlotte (Keira Knightley) kojoj pomaže da pobjegne paparazzima - tako da ih prebije!


'London Boulevard', trailer.

Film je redateljski prvijenac Williama Monahana koji je napisao 'Pokojne', pa valjda zato Ray Winstone opet glumi okrutnog mafijaša, a u jednoj od uloga se pojavljuje i Velibor Topić, Mostarac koji je glumio u još jednom filmu prema Monahanovom scenariju - 'Kraljevstvu nebeskom'.

Za Keiru i Colina možemo reći i da dijelom igraju sebe - Keira je glamurozna britanska filmska zvijezda, a Farrell je prgavi dečko koji se voli potući s novinarima! 'London Boulevard' krajem mjeseca ima premijeru u Velikoj Britaniji, a još ne znamo da li ćemo i kada vidjeti film u našim kinima. Zasad samo možemo najaviti da ćete Keiru uskoro moći gledati u art kinima u 'Vojvotkinji', a Colina Farrella ćemo ovaj mjesec u hrvatskim multipleksima moći vidjeti u čak dva filma: u 'Trijaži' Danisa Tanovića i u drami 'Ondine' Neila Jordana.

 

Komentari
A: filmfan 23.03.2011 Pogledaj profil

neviđeno mutav film