1 trailer za 7 psihopata - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      1 trailer za 7 psihopata

1 trailer za 7 psihopata

Ako već otimate nečijeg psa, pazite da njegov gazda nije okrutni gangster! Nova crna komedija Martina McDonagha u kojoj je glavni glumac Colin Farrell.

s.p. 01.09.2012 0 komentara

1 trailer za 7 psihopata

Izišao je necenzurirani trailer za crnu komediju 'Seven Psychopaths' ('Sedam psihopata'). Glavni junak priče je scenarist Marty (Colin Farrell)  koji upada u nevolje nakon što njegovi prijatelji Billy (Sam Rockwell) i Hans (Christopher Walken) otmu psa okrutnom gangsteru Charlieju (Woody Harrelson).

Film od kojeg puno očekujemo napisao je i režirao slavni irski dramatičar Martin McDonagh koji je poznat po svom 'poganom' jeziku, a kao filmski režiser debitirao je s još jednom crnom gangsterskom komedijom, odličnim 'Kriminalcima na godišnjem' u kojima je također glumio Farrell.


'Seven Psychopaths', trailer.

Zanimljivo je da je Martin McDonagh producirao crnu komediju 'Čuvar zakona' koju je režirao njegov brat John Michael McDonagh. U tom filmu glumi Farrellov partner iz 'Kriminalaca na godišnjem', Brendan Gleeson, a u filmu se pojavljuje slovenska glumica Katarina Čas u ulozi Hrvatice Gabrijele. U 'Sedam psihopata' se pojavljuje ugledni američki glumac slovenskog porijekla Željko Ivanek, a u jednoj od malih uloga moći će se vidjeti Ante Novaković koji je očito 'naše gore list'.

U filmu se pojavljuju još i Abbie Cornish, Olga Kurilenko, Gabourey Sidibe i Tom Waits, a svjetska premijera ove komedije održat će se u rujnu, na Toronto Film Festivalu.

Komentari

Nema komentara.