CineStar u Dubrovniku, uskoro još jedan u Zagrebu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      CineStar u Dubrovniku, uskoro još jedan u Zagrebu

CineStar u Dubrovniku, uskoro još jedan u Zagrebu

Multipleks i IMAX kino u Arena centru otvaraju se u veljači, a tijekom 2011. proradit će multipleksi i u Dubrovniku, Osijeku, Varaždinu i Slavonskom Brodu!

s.p. 28.10.2010 0 komentara

CineStar u Dubrovniku, uskoro još jedan u Zagrebu

Blitz-CineStar najavio je otvaranje multipleksa u Dubrovniku, i to u sklopu poslovno-stambenog kompleksa Dvori Lapad. Kino će imati tri dvorane s preko 600 mjesta koje će biti opremljene 3D tehnologijom i potpuno digitalizirane, a trebalo bi se otvoriti sredinom 2011. Blitz-CineStar će do svibnja 2011. otvoriti još tri multipleksa, a prvo otvaranje dogodit će se u veljači 2011., kada će vrata za gledatelje otvoriti multipleks u sklopu Arena centra u Zagrebu (10 dvorana, uključujući IMAX i Gold Class s 1712 sjedala).

U ožujku 2011. multipleks se otvara u Lumini centru u Varaždinu (6 dvorana s 800 sjedala), a u Osijeku u travnju u Portanovi (9 dvorana s 1500 sjedala). Kraj 2011. obilježit će se otvaranjem multipleksa u Slavonskom Brodu u Colosseum centru (4 dvorane s 520 sjedala).

Blitz-CineStar trenutno broji 5 multipleksa u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Šibeniku, a do kraja 2011. planira otvoriti ukupno 5 novih multipleksa (još jedan zagrebački u Arena centru, Osijek, Varaždin, Dubrovnik i Slavonski Brod). Svi planirani multipleksi činit će nacionalni CineStar lanac s ukupno 10 multipleksa koji sadržavaju 73 dvorane. Sve nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće, u skladu sa 'CineStar Premium standardima', a godišnje se planira prikazati više od 150 premijera, uključujući europske i hrvatske filmove.
Komentari

Nema komentara.