Motovunska Filmska škola glume i režije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Motovunska Filmska škola glume i režije

Motovunska Filmska škola glume i režije

U tjednu prije početka MFFa (1907-2507) održava se praktični dio radionice, za vrijeme FFa (2607-3007) su predavanja gostiju, filmske projekcije i razni programi.

03.06.2004 0 komentara

Motovunska Filmska škola glume i režije

Ekipa Motovun Film Festivala odlučila je za sve one koji žele ovladati vještinom stvaranja filma organizirati razne radionice koje bi ih što više približile njihovom cilju. Festivalsko izdanje 2004. godine nudi uvid u filmsku glumu i režiju.
 
Radionica se održava u Motovunu i podijeljena je u dva dijela. Tjedan prije početka MFFa (1907-2507) održati će se tzv. praktični dio, a za vrijeme trajanja festivala pohađati će se predavanja fest gostiju uz slobodan ulaz na sve projekcije i ostale programe.

Osim radionice, i polaznici će biti u dvije skupine i to puta dva; dvije glumačke i dvije redateljske. Znanje i imanje demonstrirati će im 'istaknuti profesionalci i ljudi od prakse i iskustva'.

Tko su predavači i ostale informacije oko radionice biti će poznati za nekoliko dana, spominjani datum je 05. lipnja. Bitne i poznate informacije redom:

*Zainteresirani se mogu prijaviti do 20.06. prijavnicom koja bi se uskoro trebala naći na službenoj stranici festa

*Cijena radionice je 2000,00 kn + smještaj čiju cijenu određuje kvaliteta (od 750.00 do 1500,00 kn)

Ako vam ovo sve zvući zanimljivo, ali još niste baš sigurni jel' to vaš plan za ovo ljeto, svratite 09. lipnja u 20.30 do zagrebačke Bookse u Martićevoj gdje će vam festivalski glavni: Olinka Vištica, Rajko Grlić i Igor Mirković kazati sve što vas zanima.

www.motovunfilmfestival.com/

Komentari

Nema komentara.