Bračni par Penn i Javier Bardem u Zapadnoj Africi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bračni par Penn i Javier Bardem u Zapadnoj Africi

Bračni par Penn i Javier Bardem u Zapadnoj Africi

Robin Wright Penn i Javier Bardem glumiti će u drami o dvoje humanitarnih radnika koji se zbliže i zaljube na radnom zadatku u zapadnoj Africi.

18.05.2004 0 komentara

Bračni par Penn i Javier Bardem u Zapadnoj Africi

'The Last Face' je nova nezavisna produkcija čije će snimanje započeti u srpnju u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Redateljica i scenaristica je Erin Dignam koja je s Robin Wright Penn već radila na snimanju drama 'Denial' (1990.) i 'Loved' (1997.).

Radnja 'Last Facea' odvija se u jednoj ratom rastrganoj afričkoj republici gdje se iz nehumanih uvjeta rađa potresna ljudska priča. Teški uvjeti rada i života spajaju dvoje liječnika predanih svome poslu i pacijentima. U filmu će sporednu ulogu imati i Robinin suprug, Sean Penn koji će glumiti novinara zapadnjačke agencije.

Kako prenosi Reuters, glumica je oduševljena svojim novim projektom i tvrdi kako je scenarij nešto najbolje što je pročitala. Naglasila je da je cijela priča, zapravo romantična drama koja se dotiče filozofskih pitanja humanitarnog rada i ljudske suosjećajnosti.

'Kako spasiti ljudski život,' poetično se zapitala Wright Penn i dodala kako je to pitanje intrigantno i emocionalno i kako se nada se da će ovaj film pomoći ljudima da u sebi pronađu odgovor na njega. O svjetskom miru i svojim novim projektima glumica je raspravljala na festivalu u Cannesu gdje je dopratila supruga Seana Penna na projekciju njegovog novog filma 'The Assassination of Richard Nixon'.

Španjolski glumac Javier Bardem ('Šunka, šunka', 'Perdita Durango') nedavno je dovršio snimanje trilera 'Collateral' u kojem glumi uz Toma Cruisea. Bardem je 2000. bio nominiran za Oscara za ulogu kubanskog spisatelja Reinalda Arenasa u biografskoj drami 'Before Night Falls'.

Komentari

Nema komentara.