Zvjezdani dokumentarci za Oprah - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Zvjezdani dokumentarci za Oprah

Zvjezdani dokumentarci za Oprah

Kraljica talk-showa u svom Klubu dokumentarnih filmova predstavit će dokumentarce u koje su uključene poznate zvijezde.

z.m. 28.07.2010 0 komentara

Zvjezdani dokumentarci za Oprah

Dvosatni dokumentarci koje će Oprah predstavljati u svom Klubu dokumentarnih filmova jednom mjesečno producirat će njezina vlastita tvrtka OWN, a kako Oprah sve što radi radi najbolje - tako će i u njima biti velike zvijezde današnjice. Julia Roberts predstaviti će film o majčinstvu 'Extraordinary Moms', a Goldie Hawn priču o potrazi za srećom 'Searching for Happiness' u kojoj će se pojaviti i kao naratorica.

U planu su još tri dokumentarca za Oprahin Klub: Gabriel Byrne koproducira 'Tent City', priču o beskućnicima u Nashville, Mariel Hemingway predstavlja i sudjeluje u dokumentarcu 'Seven Suicides' u kojem će biti govora i o samoubojstvu njezinog djeda, Ernesta Hemingwaya. Forest Whitaker će producirati i pripovijedati u 'One Last Shot' o zatvorima u Angoli.

Osim ovih dokumentaraca koje producira OWN, u sklopu Kluba prikazat će se i filmovi sa poznatih festivala, Tribece i Sundancea. Priča o obiteljskoj traumi 'The Family Affair', film o mormonskim tinejdžerima 'Sons of Perdition' i dokumentarac o Second Lifeu 'Life 2.0'. Posve je sigurno da će ovi dokumentarci privući puno više publike nego na festivalima, jednoga dana kada se i na njih zalijepi etiketa 'Odabrala Oprah Winfrey'.

Komentari

Nema komentara.