Fade In poziva na Jutro poslije!!! Požurite!! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Fade In poziva na Jutro poslije!!! Požurite!!

Fade In poziva na Jutro poslije!!! Požurite!!

Adolescenti!! Saznajte sve o rizicima i posljedicama neodgovornog spolnog ponašanja na projekciji edukativnog filma 'Jutro poslije' by FAde In.

p.h. 09.05.2006 0 komentara

Fade In poziva na Jutro poslije!!! Požurite!!

U srijedu, 10. svibnja u Teatru &TD (Savska cesta 25, Zagreb), s početkom u 18.00 h održat će se promocija polusatnog edukativnog filma 'Jutro poslije' autora Damira Kantocija i Sandre Tomljenović, u produkciji FAde In-a, dobre stare Fantastične Institucije koja nas već godinama uveseljava pametnim, društveno angažiranim i zanimljivim projektima. Film je namijenjen adolescentskoj populaciji te govori o spolno prenosivim bolestima, a nastao je u sklopu projekta 'Znanjem do zdravijeg života' o kojem više saznajte ovdje

Svrha filma je osvijestiti mlade o rizicima i posljedicama neodgovornog spolnog ponašanja, naravno, bez moraliziranja i osuđivanja. Nakon projekcije uslijedit će polusatna diskusija na temu 'spolna edukacija u školama'. Film je snimljen zahvaljujući sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Nizozemske ambasade.

Komentari

Nema komentara.