Drew se politički angažirala - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Drew se politički angažirala

Drew se politički angažirala

Drew Barrymore snima film o važnosti izlaska na izbore. Dio filma će posvetiti Zakonu o pravu glasovanja, pa je posjetila mjesto Selma, u kojem je taj zakon donesen.

11.05.2004 0 komentara

Drew se politički angažirala

Drew je posjetila Nacionalni muzej prava na glasovanje, a potom je otputovala u 35 kilometara udaljeno mjesto Suttle, gdje se susrela s djecom uključenom u udruge mladih. Barrymore i njena ekipa tamo su snimili i intervju sa senatorom Henkom Sandersom i njegovom ženom, aktivisticom Fayom Rose Toure.

Vođe pokreta za ljudska prava iz Selme su rekli da su impresionirani glumičnim znanjem o pravima glasovanja koje je iskazala za vrijeme posjeta muzeju. Muzej se nalazi u blizini mosta Edmund Pettus, gdje su se prosvjednici sukobili s policijom i vojskom u ožujku 1965. Znakovito, zakon je donešen upravo te godine.

29-godišnja glumica odbila je sve ponuđene intervjue kratko rekavši da će detalje vezane uz projekt obznaniti kasnije. Stoga vam zasada ne možemo reći ništa više, osim da će Drew požuriti sa snimanjem kako bi film bio gotov prije predsjedničkih izbora koji se održavaju ove godine.

Komentari

Nema komentara.