Crvena je i nagradna je - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Crvena je i nagradna je

Crvena je i nagradna je

Na sveopću radost naših korisnika navučenih na nagradnjače, svečano puštamo u promet još jednu i žrtvujemo bunt nagrada.

filmski.net 17.02.2006 0 komentara

Crvena je i nagradna je

Sretna su vremena za ljubitelje dugometražnih animiranih filmova. Pa makar oni bili i Hrvati! Šala mala, naravno, na račun domicilne nam kino ponude. Ipak, svako malo 'kapne' pokoji animirac fino raspoređen po onoj 'malo za mlađariju, malo za starudiju'. Dokaz – trenutno u kinima diljem Hrvatske igraju čak četiri! animirana filma: 'Žuta minuta', 'Hrabri Pero''Mrtva nevjesta' i 'Tko je smjestio Crvenkapici?'.

Ovaj put zadržati ćemo se na posljednjem navedenom, 'Tko je smjestio Crvenkapici?', jer je današnje nagradno pitanje vezano uz tu pomalo iskarikiranu verziju poznate priče iz pera braće Grimm. Iznenađeni iznimnim financijskim uspjehom svog malog nezavisnog projekta, producenti 'iskrivljene' Crvene s kapicom navukli su se na ideju o nastavku. Ma, jel'??? Kako glasi radni naziv nastavka i koja se dva lika iz jedne druge priče braće Grimm imaju u njemu pojaviti?

Odgovor, zajedno s imenom, prezimenom i zemaljskom adresom, šaljite na info@filmski.net do sljedećeg petka / 24.02. / u 12.00 sati. U nagradnom izlogu br. 22 na sretne dobitnike čeka:
*osam majica filma 'Tko je smjestio Crvenkapici? i
*dva dvd-a a bajkama braće Grimm / Vuk i sedam kozlića, Vrag s tri zlatne vlasi, Začarani kraljević i Kraljevna gušćarica.

Svečano objavljujemo pobjednike nagradnjače!

Majice su dobili: Tin Polak, Višnja Troskot, Snježana Komar, Lucija Čumpek, Maja Giljanović, Petra Lukšić, Mario Kapetanić te Ana Stupica.
Svaka po DVD su dobile Sanja Relić i Anica Sariri.
Dobitnicima čestitamo i obavještavamo ih da nagrade već putuju na njihove adrese.

Komentari

Nema komentara.