Mornar Popeye u trećoj dimenziji - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Mornar Popeye u trećoj dimenziji

Mornar Popeye u trećoj dimenziji

Najpopularniji nacrtani mornar na svijetu vraća se na TV ekrane u posebnoj 3D računalno animiranoj epizodi.

03.01.2004 1 komentara

Mornar Popeye u trećoj dimenziji

T.R. Shepard, predsjednik tvrtke King Features Syndicate, obećaje da će novi jednosatni film o Popaju zadržati sve vrijednosti starih crtanih epizoda. Kombinacija najmodernije grafike, kvalitetne priče i svih poznatih likova kao što su Popajeva cmizdrava djevojka Oliva trebala bi nastaviti slavu ovog mornara - heroja.

Prava za emitiranje ovog filma krajem 2004. godine dobio je FOX, a DVD i VHS izdanje izaći će, također krajem 2004. pod etiketom izdavačke kuće Artisan Home Entertainment. Naravno, ovo izdanje 'za po doma' imat će i dodatnih sadržaja i nešto od klasičnih crtića i Popaju.

Popay i njegov najljući neprijatelj Badžo

Mainframe Entertainment, svjetski poznati 3D animatorski studio, zadužen je za stvaranje trodimenzionalnog Popaja. Poznati su po prvoj računalno animiranoj TV seriji Reboot, nagrađivani za Barbie as Rapunzel, kreirali su logo i animirane segmente za MTV Movie Awards 2003., a trenutno rade na 13 epizoda Spider-mana za Sony Pictures Television.

Idila

Mornar Popeye slijedeće godine slavi 75. godinu od prvog pojavljivanja u stripu 17. siječnja 1929. pa se tako u posljednje vrijeme, uglavnom u Americi, organiziraju različite manifestacije sa žilavim mornarom kao glavnim likom, a u čast njegova rođendana i njegovog omiljenog jela, špinata, Empire State Building će za vikend 16.-18. siječnja biti osvjetljen zelenim svjetlom.

www.popeye.com

Komentari
A: gianni 02.04.2008 Pogledaj profil

i čiko Kennedy? ili se o tome ni danas ne priča?