Nastavak Robota, Ledenog doba i još koješta - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Nastavak Robota, Ledenog doba i još koješta

Nastavak Robota, Ledenog doba i još koješta

Tek što su proigrali po svijetu i kod nas, a prvi milijuni se počeli slijevati u producentske džepove, Roboti se pripremaju za nastavak!!!

d.g. 24.03.2005 0 komentara

Nastavak Robota, Ledenog doba i još koješta

Producent William Joyce je najavio ponovno okupljanje ekipe za pripremu nastavka ovog uspje$nog filma. Kako i sam kaže, u Robotima I je naglasak više bacio na upoznavanje publike s fantastičnim svijetom u kojem žive, dok je sama radnja prilično pojednostavljena, sada je studio spreman na razvijanje kompleksnijih priča kojima bi se zaokružili neki ostavljeni repovi. Za razliku od nekih drugih filmova, ovaj bi zaista mogao dobro funkcionirati u nastavcima, ako ništa, podloga je stvarno bogata za bilo koju varijantu.

Ali ovo nije jedino čime plaću zarađuje stotine crtača i pratećeg osoblja u Foxovim studijima, prvo što nas očekuje je nastavak njihovog do sada najvećeg blockbustera 'Ice Age 2: The Meltdown'. Trailer sa simpatičnom vjevericom se već neko vrijeme može vidjeti, što na Internetu što u kinima, a sam film će na velika platna u ožujku 2006. godine. Za jesen 2007. najavljen je kraj produkcije velikog hita, Dr. Seussova 'Horton Hears a Who'  koji će za razliku od dobro poznate crtane varijante ovaj puta biti supermoderni 3D kompjuterski animirani film. Vjerojatno se svi dobro sjećate crtića o slonu Hortonu koji se iz sve snage trudi sačuvati mikroskopski svijet na zrncu prašine, ako vam treba podsjećanje kliknite ovdje.

Kako je izgleda netko u ovoj producentskoj kući iznimni obožavatelj lika i djela pokojnog Theodora Seussa Geisela (kako mu je puno cijenjeno ime!!!) tako su se potrudili u pregovorima (ulagivanjima) s udovom Geisel i otkupili svojevrsni nastavak priče o malom slonu pod nazivom 'Horton Hatches the Egg'. Ovakav poduhvat je posebno značajan kad se zna da je u trenutku kada je 'tužna' udovica odlučila prodati obje priče, za iste bio zainteresiran svaki studio koji imalo drži do sebe (uključujući i svemoguće 'DreamWorks' i 'Sony')!!! Toliko za sada od noviteta iz Foxa, kako izgleda, za njihov opstanak se bar još neko vrijeme ne moramo brinuti.

 

Komentari

Nema komentara.