Vjerovali ili ne, ali Nemo 2 nije u igri - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Vjerovali ili ne, ali Nemo 2 nije u igri

Vjerovali ili ne, ali Nemo 2 nije u igri

Kako je postalo potpuno očekivano da se za uspješnim filmom odrola još pokoji nastavak, odluka iz Pixara da neće biti Neme No2 presjekla nas je na pola!

filmski.net 22.12.2004 0 komentara

Vjerovali ili ne, ali Nemo 2 nije u igri

Ma, mo'š mislit! Zasigurno bi im nekakav nastavak i bio u igri da se nisu sa sudružnikom im u produkciji – Disneyem poklali oko svega na što su zajednički stavili ruku, pa tako i oko mega uspješne i što je još bitnije za isplativi nastavak – izuzetno simpatične ribice koja se gledateljima podvukla pod kožicu. Jer, vrlo je bitno naglasiti da Disneyevci posjeduju sva prava na ekranizaciju i eksploataciju.

Izjava o neimanju ikakvih planova oko produciranja nastavka nije došla sa šanka u predvorju Pixarove zgrade, već sa samoga vrha, od gospodina Johna Lassetera koji je bio kratak i jasan: 'Ne, nema nikavih planova oko nastavka.'

Što ne znači da nastavka uopće neće biti, a ne! Jer hoće, i to u produkciji svemoćnog Disneya i to ne samo Nemo, nego i Toy Story 3, i to sa ekipom koja je do nedavno radila u Pixaru, pa su ih Mickeymousovci namamili u svoj tabor! Ahhhh…. Okrutno!

Kada Pixar odradi svoj zadnji dogovoreni film za omraženog im partnera (Cars), očekujemo neku sočnu i dovitljivu animiranu pustolovinu s gomilom fino zakopanih easter eggova koji će radovati i njih i nas. Nadam se samo da nisu i Pixarovci podlegli o tako tipičnoj! i dosadnoj američkoj korektnosti.

Komentari

Nema komentara.