Fantastično-animirana četvorka - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Fantastično-animirana četvorka

Fantastično-animirana četvorka

Nakon filmske, najavljena je i animirana TV-adaptacija strip-superjunaka. Marvelova reklamna kampanja Fantastične četvorke je započela!

r.k. 08.10.2004 0 komentara

Fantastično-animirana četvorka

Kompanija Marvel pokrenula je kampanju populariziranja svojih kultnih, ali pomalo zaboravljenih strip junaka. Nedavno je obznanjen dogovor Marvela s vodećom francuskom animacijskom kompanijom Antefilms Productions po kojem se Antefilms obvezao realizirati novu animiranu TV seriju temeljenu na Marvelovim superjunacima poznatim kao Fantastična četvorka.

Prve od 26 epizoda možemo očekivati krajem 2006. u svjetskoj distribuciji. Čak i oni koji do nedavno nisu čuli za super-četvorku, sada već sigurno znaju da se 20th Century Fox sprema adaptirati poznati strip, a na netu su baš ovih dana izašle i prve slike junaka. Da, da, to je plava Jessica Alba tamo, da. Iako njen lik posjeduje sposobnost nevidljivosti, nadamo se da ga neće baš previše koristiti.

Osim animiranom serijom, Marvel likove planira prebaciti i na gro drugih medija, od kino-platna, do DVD-a, video igrica, lutkica i koječega još ne. Zasad upoznajmo ukratko animatorsku kuću Antefilms: kompanija trenutno ima svoje proizvode na nekoliko svjetskih TV-postaja od kojih je najpoznatija Cartoon Network ('Coda Lyoko', 'Funky Cops'), a pohvale stižu i od konkurenata. Dakle Fantastičnici su u dobrim rukama. Što se animacije tiče. Za film ćemo još vidjeti.

Ove je godine Marvel već sklopio sporazum saLions Gate Entertainmentom oko projekta DVD distribucije animiranih serija koje će pratiti avanture nekih od najpoznatijih Marvelovih likova.

Komentari

Nema komentara.