Instant vrtoglavica - nevinost online - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Instant vrtoglavica - nevinost online

Instant vrtoglavica - nevinost online

Za one koji su jako nestrpljivi iskopali smo par linkova koji će im omogućiti mali sneak-peek u svijet 'GITS 2: Innocence'.

k.j. 18.09.2004 0 komentara

Instant vrtoglavica - nevinost online

O nastavku kultnog animea, 'Ghost in the Shell 2: Innocence' smo vam već sto puta pričali, pokazivali vam slike i koješta, no vrijeme je da prijeđemo s riječi i slika na djelo i pokažemo vam pravu stvar. Oke, ne možemo vam baš priuštiti projekciju cijelog filma, ali vas zato možemo uputiti na neke stranice gdje ćete moći uživati u insertima.

I dok Ameri likuju gledajući 'Innocence' u kinima, nakon veeelike premijere 17. rujna, vi možete skoknuti na ifilm.com i pogledati prvih osam minuta filma, a nakon toga pohrlite na aintitcool.com gdje ćete naći još jednu scenu. Ista se, naime, proizvodila godinu dana i prikazana je na ovogodišnjem Siggraphu u sklopu programa 'najinovativniji svjetski proizvodi računalne grafike i inovativnih tehnika.

Nakon ovih šokova možete pročitati i intervju s redateljem Mamoru Oshiijem, koji je sastavljen od pitanja fanova, a awn.com ima još jedan kvalitetan tekst o 'Ghost in the Shell' fenomenu i još jedan kratki intervju s Oshiijem. Ako još niste, a vjerujemo da jeste, no ako ste slučajno zaboravili, podsjećamo vas da pogledate trailer na službenom siteu.

Totalni frik - fanovi vjerojatno će voljeti znati da je u pripremi drugo DVD izdanje serije 'Ghost in the Shell: Stand Alone Complex', koje će ugledati svjetlo dana 28. rujna 2004., a početkom studenog ta će se serija naći u Adult Swimu, kasnovečernjem programu Cartoon Networka namijenjenog odraslima. Kad je već krenulo: 6. listopada izlazi manga 'Ghost In The Shell 2nd Edition', reizdanje originalnog stripa 'Ghost In The Shell', s dodatnim materijalom koji dosada nije bio izdan u američkim izdanjima, a vlasnici Playstation 2 konzola u studenom će dobiti i igru 'Ghost In The Shell: Stand Alone Complex'.

OK, dosta 'Ghost In The Shell-a'. Zasada.

Komentari

Nema komentara.