Još Batmana! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Još Batmana!

Još Batmana!

Potpuno nova animirana serija o čovjeku šišmišu kreće 11. rujna na Warner Brothersovom programu za djecu.

31.08.2004 0 komentara

Ovaj strip junak očito nikad neće nikome dosaditi. Iako, moramo priznati, nema te ekranizacije koja bi mogla namašiti prvi Tim Burtonov film o Batmanu, ovo novo animirano izdanje, barem koliko se može vidjeti u kratkom filmiću, ne izgleda loše. Isti taj intro možete pogledati ovdje.

Cartoon Network će također emitirati ovu seriju pa ako imate kablovsku ili satelit – navalite. Jednostavnog naslova 'The Batman', serija će pratiti avanture u trećoj godini Mračnog Viteza. Glazbenu temu za seriju izvodi gospodin Edge iz U2, sjećamo se i mi dobro da ovi stari rokeri vole Batmana.

Po mnogima, Batman je najkompleksniji i najintrigantniji strip junak ikad, a količina popratnog materijala, od filmova i serija do igračaka, svakako govori tome u prilog. Iako bi bilo nepravedno izdvojiti ga u tolikoj mjeri, Batman svakako jest prepoznatljiv i prilično cool. Ovu tvrdnju opravdavamo činjenicom da je Batman jedini superheroj koji nema, ponavljamo, nema nikakve nadljudske moći, što je za ostalu super-ekipu normalna stvar, svatko dobije ponesto u paketu.

Još malo o seriji saznat ćete na službenoj stranici Warner Brosa, a malo više možete pročitati ovdje.

Komentari

Nema komentara.