'Star Wars' - naš dnevni menu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      'Star Wars' - naš dnevni menu

'Star Wars' - naš dnevni menu

Želite Starwarse? Imamo ih! Starwarsi na lešo, Starwarsi u ulju, hladni Starwarsi, vrući Starwarsi, kuhani Starwarsi, flambirani Starwarsi, Starwarsi s jagodama...

25.07.2004 0 komentara

'Star Wars' - naš dnevni menu

Kada bi postojalo natjecanje za najiskorištavaniju misao, ideju, film, priču ili štogod u svemiru, onda bi Starwarsi pobijedili sa 96 bodova, dok bi sve ostale stvari koje je ljudski i neljudski um izmislio imale zajedno 4 boda. Snimi, presnimi, remasteriraj, animiraj, dodaj, crtaj, reklamiraj, proizvodi figure, karte, replike, prodaj, prodaj... Jar Jar Binks.

Dosta zezancije, tu smo da vas obavijestimo da će LucasFilm krajem 2004. ili do proljeća 2005. godine napraviti DVD izdanja na kojima će se nalaziti animirane serije 'The Clone Wars' i prastare 'Droids Adventures'. Ako se sjećate, ovu posljednju, koja je premijerno emitirana 1985. godine, mogli smo jednom davno i mi gledati na našoj televiziji, a trajala je jednu sezonu i imala 15 epizoda. (Moram priznati da se sjećam jedino ne baš najbolje sinkronizacije u kojoj je siroti C3PO, odnosno njegov glumac, neprestano urlao, što je bilo prilično... iritantno).

Što se tiče 'Clone Warsa', to je već druga priča, o kojoj već sve znate, a na nju ćemo vas podsjetiti sa samo dvije riječi: Genndy Tartakovsky.

Svakako će vas interesirati da je Lucasfilm napokon otkrio puno ime posljednjeg nastavka 'Star Warsa'. On će se zvati 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith', a taj podatak je otkriven pred 6500 fanova na jubilarnom 35. Comic-Con International sajmu stripova u San Diegu. Neočekivana informacija tamo je izazvala sveopću pomutnju pa su mnogi štovatelji od oduševljenja i uzbuđenja skakali sa svojih sjedala, grlili se i vrištali.

Neupućene ćemo samo kratko informirati da su Sithi zakleti neprijatelji Jedija, vitezova sa svjetlosnim sabljama  među kojima su Darth Vader, Obi-Wan Kenobi i Luke Skywalker.

Komentari

Nema komentara.