Ajmo sad svi radit filmove o igračkama! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Ajmo sad svi radit filmove o igračkama!

Ajmo sad svi radit filmove o igračkama!

Sjećate se animiranih 'Transformersa'? Robo-autići, popularne igračke za cure i dečke imale su svoju animiranu seriju, a sada će dobiti i igrani film.

25.07.2004 0 komentara

Ajmo sad svi radit filmove o igračkama!

Budući da su roboti u posljednje vrijeme totalno in, bilo bi šteta ne iskoristiti Transformerse, kada već postoje i na njima zaraditi još koji cent. Popularne Hasbrove igračke neće tako lako izaći iz mode. Što u biti uopće nije loše. No o samom filmu, koji će se uskoro početi snimati kako bi se našao na kino platnima, nećemo previše razmišljati. Da ne bi rekli da imamo predrasude.

Ergo, DreamWorks i Paramount su otkupili prava na džinovske robopreklopnike pa će snimiti film o njima, koji će producirati Don Murphy i Tom DeSanto, koji su inače radili na oba 'X-Men' filma. DreamWorksov glavonja, Steven Spielberg, bit će izvršni producent filma, koji bi se u kinima trebao naći u ljeto 2006. godine. Hmpf.

Oni koji se sjećaju animirane serije 'The Transformers', koja se originalno emitirala od 1984. do 1987., znaju da su se u njoj dobri roboti, koje je vodio Optimus Prime, borili protiv zločestih koje je vodio Megatron. Ako ste baš zapeli, iste možete nabaviti i na DVD-u, koji je izdan 2003. godine.

Komentari

Nema komentara.