Počinje invazija! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Počinje invazija!

Počinje invazija!

Strepiteee, jer Invader Zim stize u vase sobe i to ne putem TV signala. Palisades toys najavljuje seriju igračaka s likovima iz ovog animiranom filma.

03.06.2004 0 komentara

'I looove this show'! 'Invader Zim' jedna je od onih animiranih serija nastalih u posljednjih nekoliko godina koja se na pomalo uvrnut način bavi ismijavanjem ljudi i tehnologije a pogotovo na račun ljudskih teorija o vanzemaljcima. Zim je jedan od tih posjetitelja koje tako željno očekujemo, koji se na Zemlji našao samo zato jer su ga se Najviši s njegovog planeta htjeli riješiti pa su ga poslali na najudaljeniji i najneznačajniji planet u svemiru.

I tek nakon što je izašao prvi DVD sa epizodama iz serije, nazvan 'Invader Zim: Volume 1 - Doom Doom Doom!', već je najavljen i volume 2 – ‘Invader ZIM - Progressive Stupidity’, koji će izaći 31. kolovoza 2004. Ono što nas posebno veseli je serija igračaka – likova iz serije, koju će izdati tvrtka Palisades toys neposredno nakon izlaska drugog DVD izdanja, dakle negdje u jesen ove godine.

Gir. Sunce malo.

Zahvaljujući Jhonenu Vasquezu, autoru serije i ostatku njegovog tima, 'Invader Zim' nas je oduševljavao između ostalog i genijalnim dizajnom i portretiranjem likova, tako da ovaj potez jednostavno ne može završiti loše. Dobro, teoretski može, ali budući da se Palisades već duže vrijeme bavi proizvodnjom jako dobih igračaka (među kojima su i Muppets, Transformers, Alien i Predator, Pink Panther...), vjerujemo da nas čeka serija bolesno preslatkih figurica.

Iako za sada još nema slika igračaka, možemo vam reći koje ćete likove moći kupiti. Uz svakog od njih dolazit će i prigodni asesoar :), kako bi se mi djeca mogli što duže zabavljati. Naravno, prvi je Invader Zim (naslovna fotografija), koji će imati svoju Hidden Subterranean Laboratory display bazu sa četiri monitora, zatim Dib s World Invasion Defense Workstation Display bazom, fenomenalni Gir sa neizostavnom letećom svinjom, The Almighty Tallest Purple, dakle samo jedan od dvojice Najviših sa planeta Irken i Ms. Bitters, učiteljica.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.