Kad si s vragom u liftu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kad si s vragom u liftu

Kad si s vragom u liftu

M. Night Shyamalan napisao je i producirao film o vragu koji se nalazi - među putnicima zaglavljenog lifta!

s.p. 15.07.2010 0 komentara

Kad si s vragom u liftu

Biti u zaglavljenom liftu nije baš ugodno - a zamislite što bi tek bilo da vas terorizira Gospodar pakla osobno? Na ovu zanimljivu ideju došao je M. Night Shyamalan kojemu u zadnje vrijeme baš i ne ide dobro, pa se pokušava vratiti u prvu ligu s filmom za mlade 'Posljednji Airbender'.

No, njegova vječna ljubav su trileri s natprirodnim i jezovitim temama, pa je napisao priču i producirao film 'Devil' kojeg su režirali Drew Dowdle i John Erick Dowdle - inače koscenaristi 'Karantine' koja je također 'klaustrofobični horor'.


'Devil', trailer.

Junaci filma su petero ljudi koji se nađu zarobljeni u zaglavljenom liftu, a da stvar bude gora - počinje ih napadati neka natprirodna sila. Je li među njima vrag u ljudskom obličju?

U glavnim ulogama su uglavnom nepoznati glumci, a među njima je i srpska glumica Bojana Novaković koja ima iskustva s 'vražjim filmovima' - glumila je i u hororcu 'Odvuci me u pakao'! Čini se da će i ovaj film završiti u sličnom stilu - a kada je Shyamalan u pitanju, možda opet možemo očekivati i neočekivani obrat na kraju!

Komentari

Nema komentara.