Procurila priča 'Seksa i grada 2' - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Procurila priča 'Seksa i grada 2'

Procurila priča 'Seksa i grada 2'

Junakinje 'Seksa i grada' morat će zbog krize naučiti živjeti štedljivije, a Carrie nikako da se sretno ugnijezdi sa Facom.

s.p. 18.11.2009 0 komentara

Procurila priča 'Seksa i grada 2'

Izraelske novine Yedioth Ahronoth navodno su uspjele doći do kopije scenarija 'Seksa i grada 2', što je procurilo i na internet. Tko ne želi saznati radnju tog filma, neka ne čita dalje, a za ostale slijedi SPOILERI:

Carrie će u novom filmu imati problema u braku s Facom! Frka počinje kada zbog financijskih muljaža izgube sav novac, pa Faca mora prihvatiti posao u Londonu. U Londonu Faca počini i preljub, zbog čega ga Carrie ostavlja, ali onda saznaje da je - trudna! S druge strane, Carrie iščekuje vjenčanje svog najboljeg frenda, homića Stanforda koji sprema gay vjenčanje na kojem će Liza Minnelli pjevati obradu pjesme Beyonce 'Single Ladies (Put a Ring on It)'.

I 'gutačica muškaraca' Samantha također trpi zbog ekonomske krize i mora naučiti živjeti manje luksuzno, a utjehu nalazi u Smithu Jerrodu s kojim se pomirila nakon prethodnog raskida. Miranda također proživljava ekonomske promjene jer, nakon što ju optuže, napušta pravo i odlučuje sa Steveom otvoriti restoran.

Ukratko, ekonomska kriza pogađa sve junakinje, pa će tako i ovaj nastavak biti malo manje raskošan. Film 'Seks i grad' obilovao je odjećom, obućom, nakitom i i ostalim artiklima iz sponzorskih ugovora, no vrijeme recesije zahtijeva manje isticanja, čisto da se ne iživciraju gledatelji koji moraju štedljivo živjeti. Ipak, sexy junakinje će svejedno nositi odjeću sa stilom, a kako će sve to izgledati možete saznati na premijeri najavljenoj za kraj svibnja 2010.

Komentari

Nema komentara.